Contact

Locatie en openingstijden Psychocare Venlo

Heeft Psychocare Venlo uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord. Het hoofdkantoor van onze vestiging is gevestigd aan de Nachtegaalstraat 68 (5932 CE) in Tegelen. Dit is tevens het postadres. De tweede locatie is gelegen aan de Kloosterstraat 1 te Blerick.

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Consulten zijn uitsluitend op afspraak. Neem contact met ons op via: +31 (0) 6 41 68 54 37 of info@psychocarevenlo.nl.

Tijdens cliëntensessies zijn wij telefonisch meestal niet bereikbaar, u krijgt dan onze voicemail. Ons verzoek is in dat geval uw naam en telefoonnummer duidelijk in te spreken, zodat onze secretaresse u kan terugbellen. Ons secretariaat is bereikbaar op maandag-, dinsdag- en donderdag ochtend zijn.   U kunt ons contactformulier gebruiken of een mailtje sturen naar info@psychocarevenlo.nl. Of bel +31 (0) 6 41 68 54 37.

Contactformulier

Afspraak maken Psychocare Venlo

U kunt een afspraak maken met één van de psychologen van Psychocare Venlo door onderstaande contactformulier te gebruiken, te mailen naar info@psychocarevenlo.nl of te bellen naar +31 (0) 6 41 68 54 37. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben zal onze secretaresse telefonisch contact met u opnemen. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!