Recensies

Cliënten aan het woord

Lees hieronder enkele recensies die onze cliënten hebben geschreven. Kijk voor meer recensies op Zorgkaart Nederland.

Sylvia, bedankt voor je mail en de fijne gesprekken. Samen zijn we tot de kern van mijn probleem gekomen, de therapie heeft mij goed gedaan. Ga met vertrouwen in mezelf de lente in! Nogmaals hartelijk dank!

Geschreven door: Anoniem

Vanaf het moment dat ik binnen liep bij deze praktijk voelde ik mij thuis, ik kreeg er een heel open gevoel ondanks dat ik als persoon erg gesloten kan zijn. Ik ben door middel van EMDR therapie verder gekomen en heb afsluiting kunnen geven aan een bepaald hoofdstuk in mijn leven. Ook heb ik een stuk innerlijke rust gekregen. De therapeut gaf mij vanaf de eerste seconde een vertrouwd gevoel en ze denkt ontzettend goed mee met haar cliënten. Ze kiest voor passende behandelmethoden, die voor elke cliënt anders kunnen zijn. Een hele fijne ervaring.

Geschreven door: Anoniem

Met veel aandacht en liefde word je behandeld. Niets is teveel gevraagd.

 

Geschreven door: Anoniem

Ik ervaar mijn behandelingen bij Claudia van Psychocare als zeer prettig, deskundig, laagdrempelig en,vertrouwd..Ik heb in mijn leven al meerdere malen hulp gezocht, maar nooit zo gekregen als bij haar.Ze laat me actief werken in mijn herstel, praat in normale taal tegen me waardoor ik alles heel goed begrijp, en goed inzicht krijg in mijn problematiek.Ik heb ook EMDR bij haar gekregen, waar ze me uitstekend doorheen loodste..Ik verheug me altijd weer om naar een nieuwe afspraak te gaan, omdat ik door haar zeer leergierig ben geworden in het ontwikkelen van mezelf.Een kadootje aan mezelf dus, om door haar geholpen te worden.

Geschreven door: Anoniem

Ik ben bij Sylvia geweest. Er werd serieus geluisterd en een behandelplan opgesteld. Dit heef tmij goed geholpen. Wat ik belangrijk vond is dat je niet aan het lijntje gehouden wordt. Maar dat er gericht te werk werd gegaan. Een paar sessies waren voor mij voldoende.

Geschreven door: Anoniem

Sylvia, Heb heel veel gehad aan de sessies met jou, ben een heel ander mens geworden. Het gaat ontzettend goed met mij mede door jou en door het medicijn dat ik voorgeschreven heb gekregen door Rob. Ik werk tegenwoordig vier dagen per week volop en op woensdag heb ik mijn kleinkindje en dat is uitermate goed voor mij. Van mijn arbeidgever krijg ik alle ruimte om dit te kunnen doen door te zeggen, tot hier en niet verder. Van jou geleerd, superrrrrrrr.
dank jullie wel.

Geschreven door: John

Ik ben ongeveer een jaar geleden met een zeer wisselend zelfbeeld met psychotherapie begonnen bij PsychoCare. De combinatie van reguliere en alternatieve behandelwijzen sprak mij hier enorm in aan! Ik voelde me er veilig en zéér op mijn gemak zodat het een vertrouwd gevoel gaf wat enorm belangrijk is om je helemaal open te kunnen stellen. Door de steun, toewijding, liefde, respect en vooral ook de professionele begeleiding heb ik de juiste handvaten gekregen die ik nodig had en soms nog moet toepassen om een stabiel zelfbeeld te ontwikkelen en te blijven versterken! Herdoor ligt er voor mij een gelukkig en positieve toekomst voor me waar ik enorm dankbaar voor ben! Bedankt voor jullie steun en support!

Geschreven door: Anoniem

De therapie heb ik als heel fijn ervaren. Was voor mij raar om de stap te nemen, maar ik wist niet meer waar ik het moest zoeken. Ik had helemaal geen verwachtingen, wist niet wat ik moest verwachten. Maar blij dat ik ben gegaan en bij Claudia terecht ben gekomen. Nadat de vraag duidelijk was, zijn we aan de slag gegaan en hebben we het goed aangepakt. In het begin had ik de behoefte om vaker te komen, maar het traject kon niet versnellen. Ik snap dat nu, maar vond dat wel lastig soms. Het sprak me aan dat Claudia mij die vragen kon stellen, die ik moest beantwoorden, voor mezelf, en daar dan van schrok of er zo achter kwam wat de oplossing zou kunnen zijn of wat ik zou moeten doen. Zonder dat ze je een richting in stuurt. Ze was echt altijd met mij bezig. Niet met mensen om mij heen, maar met mij. Wat wil ik, wie ben ik. Claudia heeft mij begeleid. Ben echt heel blij met haar. Ik zou haar ook zeker wel bij anderen aanbevelen. Ik schaam me ook niet om bij haar te zijn geweest en ik vertel iedereen die daar interesse in heeft wat zij voor mij heeft gedaan en betekend.

Geschreven door: Nicole

Ik ben erg tevreden over Psychocare Venlo. Zowel de manier waarop ik contact kon leggen als de behandelmethode zijn erg laagdrempelig. Daarnaast heeft Claudia Faassen maatwerk geleverd. Ze had snel door wat ik nodig had en wat de meest zinvolle invulling van onze afspraken zou zijn. Dit heeft ze in goed contact en overleg met mij gedaan, zodat we allebei een goed gevoel hadden over de manier waarop we samen aan de slag zijn gegaan. Het is dan ook fijn dat we allebei konden zeggen dat we tevreden waren over wat we bereikt hebben. Ik heb er veel aan gehad!

Geschreven door: Anoniem

Als een berg zag ik op om naar de psycholoog te gaan. In mijn agenda zette ik een andere omschrijving, tijdens mijn eerste bezoeken zorgde ik ervoor dat niemand mij zag en had het er met niemand over. Ik liep zo snel mogelijk naar binnen en naar de sessie stapte ik zo snel mogelijk in de auto. Ik was bang dat iemand mij zag. Totdat ik zelf de berg weghaalde, psychologie als iets normaals beschouwde en er achter kwam dat ik niet alles zelf kon oplossen…. en wellicht het allerbelangrijkste : Met hulp van Psychocare Venlo besefte ik dat ik niet de enige was die even wat hulp nodig had en een grote schoonmaakbeurt in zijn gedachtes nodig had.

Veel gedachtes die ik had vond ik raar om te vertellen en hield ik voor mezelf. Ik sliep slecht, huilde veel, kwam nergens meer en was vaak erg neerslachtig als ik even alleen was. Het bleek dat ik uitgeput was, mijn lichaam en geest op waren, overspannen of burn-out heet dat. Allemaal verklaarbaar door nogal wat gebeurtenissen. Bij Psychocare Venlo vonden ze dit niet raar en hebben ze met zeer veel technieken, geduld, gesprekken maar vooral vertrouwen mij volledig laten herstellen. Het lastigste vond ik dat het lang duurde, achteraf begrijp ik waarom. Dergelijk trajecten bouw je vaak in jaren op…. dat vergt ook een hele tijd om het volledig te herstellen. Eindelijk ben ik vrij en heb ik sta ik echt weer positief in het leven, hier ben ik Psychocare Venlo echt dankbaar voor. Ik kan dan ook oprecht iedereen adviseren om bij psychische klachten of vragen gewoon met hen contact op te nemen. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik er niet eerder naar toe ben gegaan.

Geschreven door: Leo

Ik kwam bij Psychocare terecht omdat ik mezelf een beetje kwijt geraakt was. Omdat ik mezelf altijd heel erg verantwoordelijk voel voor het welzijn van anderen en heel gevoelig ben voor sfeer, was ik meer bezig met wat de ander voelde dan met mezelf. Wanneer ik een keer “nee” zei tegen iemand, gaf me dat al snel een schuldgevoel. Bij Psychocare Venlo heb ik geleerd dat ik mij niet verantwoordelijk hoef te voelen voor het gevoel van de ander. Bewustwording was hierbij een belangrijke stap. Door dagelijks op te schrijven wat me een goed gevoel gaf en wat niet, zag ik weer wat voor mijzelf belangrijk was. In de therapie heb ik een aantal handvaten gekregen waar ik veel aan heb. Ik ben dan ook blij dat ik hulp heb gezocht.

Geschreven door: Anoniem

In mei 2014 zijn wij door een vriend van ons, samen met een mooi team, betrokken geweest om geld in te zamelen voor ALS. Een hele bijzonder en emotionele mooie tijd om samen de Tour DuALS op de Mont Ventoux te mogen beleven. In juli is bij het ongeval met de MH17 een compleet gezin uit onze vriendengroep weggevallen. In december zei mijn man niet meer met mij verder te willen gaan. Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken, waar ik met mijn verdriet naar toe moest, waar het mis was gegaan.

Via een vriendin van mij ben ik bij Claudia terecht gekomen. Wonderbaarlijk genoeg zag zij een sterke vrouw in mij, die ik zelf niet meer zag. We hebben samen een heel traject doorlopen. Ik heb mezelf weer moeten leren waarderen, weer moeten leren om te houden van mezelf. Die spiegel heeft mij veel tranen bezorgd, maar ik heb het allemaal gedaan. De oefeningen uitgevoerd, de extra EMDR therapieën ondergaan en ben er sterk uit gekomen.

In januari zag Claudia een sterke vrouw en ze zei dat ze maar een paar maanden nodig had om mij te helpen, ik dacht meteen… een paar maanden? Ik ben toch niet gek? Help me toch! In juni heb ik mijn laatste afspraak gehad en nog een keer een evaluatie in september en oktober. Nu in 2016 kijk ik met grote trots terug op alles wat ik in 2015 heb gedaan. Het mooie is dat mijn man ook hulp van Claudia heeft gehad, na mijn therapie. En ook hij heeft een spiegel voor gekregen en ze heeft precies de juiste snaren bij hem weten te raken.

Met de steun van Claudia en mijn 4 vriendinnen, mijn 4 musketiers die ik alles heb toevertrouwd en mij in alles hebben gesteund en mijn familie, kan ik zeggen dat ik weer diegene ben die ik was, die ik ken en die ik wil zijn. En dat voelt goed. Ik mag weer op mijn gevoel af gaan, ik mag er weer zijn, yeah! Claudia, ik kom graag nog een keer bij je terug. Al is het maar voor een persoonlijke APK keuring. Eigenlijk zou ik het iedereen willen adviseren om ieder jaar een keer een persoonlijke APK keuring te laten doen!

Geschreven door: Nicole