Psychologenpraktijk

Psychologenpraktijk Venlo

Bent u op zoek naar een psycholoog in Venlo/Blerick,  Tegelen of regio Limburg? Psychocare Venlo is een kleinschalige particuliere psychologenpraktijk, sinds 2005 gevestigd in Tegelen. Bij psychologenpraktijk Psychocare Venlo zijn twee psychologen werkzaam, Claudia en Sylvia. Dit zijn tevens de eigenaren van deze praktijk. Binnen Psychocare Venlo werken zij nauw samen met andere professionals, zoals een systeemtherapeut, hypnotherapeut, traumareleasetherapeut, ademtherapeut en vaktherapeut beeldend.  Persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit, resultaatgerichtheid en laagdrempeligheid staan bij ons voorop. Psychocare Venlo al sinds 2005 een psychologenpraktijk!

Al sinds 2005 ervaring als psychologische hulpverlener

Vanaf de intake én gedurende de behandeling heeft u te maken met steeds dezelfde psycholoog tenzij u gekozen heeft voor een multidisciplinair traject. Wij gaan uit van uw hulpvraag en de behandeling is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Ons team werkt  met veel enthousiasme, plezier en passie en wij ervaren het als een voorrecht u verder te mogen helpen in uw proces.

Psychologenpraktijk Psychocare Venlo is gevestigd in Tegelen en Blerick

We zijn gevestigd in Limburg, in de gemeente Venlo in Tegelen op de Nachtegaalstraat 68, nabij bushalte en treinstation. Daarnaast in het Centrum van Blerick, Kloosterstraat 1.  Tevens zijn we per auto gemakkelijk bereikbaar, vlakbij de aansluiting op de A73 en A67. Parkeren is gratis. In Tegelen is voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. In Blerick kunt u parkeren op het Antoniusplein bij de kerk.
De praktijk ademt een huiselijke sfeer waarmee wij er voor willen zorgen dat u zich goed op uw gemak voelt. Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Wilt u meer weten over de psychologen Claudia en Sylvia? Zij stellen zich graag aan u voor.

Meer weten over onze visie en missie, klik hier

Navigeer naar >

Werkwijze psycholoog | Ervaringen van onze cliënten