Psychologenpraktijk

Psychologenpraktijk Venlo

Bent u op zoek naar een psycholoog in Venlo, Tegelen of regio Limburg? Psychocare Venlo is een kleinschalige particuliere psychologenpraktijk, sinds 2005 gevestigd in Tegelen. Bij psychologenpraktijk Psychocare Venlo zijn twee psychologen werkzaam, Claudia en Sylvia. Persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit, resultaatgerichtheid en laagdrempeligheid staan bij ons voorop. Psychocare Venlo al sinds 2005 een psychologenpraktijk!

Al zo’n 15 jaar ervaring als psychologische hulpverlener

Vanaf de intake én gedurende de behandeling heeft u te maken met steeds dezelfde psycholoog. Wij gaan uit van uw hulpvraag en de behandeling is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Als psychologisch hulpverlener hebben wij al zo’n 15 jaar ervaring en sinds 2005 binnen onze praktijk die wij met veel enthousiasme, plezier en passie voeren.

Psychologenpraktijk Psychocare Venlo is gevestigd in Tegelen

We zijn gevestigd in gemeente Limburg, regio Venlo in Tegelen op de Nachtegaalstraat 68, nabij bushalte en treinstation. Tevens zijn we per auto gemakkelijk bereikbaar, vlakbij de aansluiting op de A73 en A67. Parkeren is gratis en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.
De praktijk ademt een huiselijke sfeer waarmee wij er voor willen zorgen dat u zich goed op uw gemak voelt. Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Wilt u meer weten over de psychologen Claudia en Sylvia? Zij stellen zich graag aan u voor.

meer weten over onze visie en missie, klik hier

Navigeer naar >

Werkwijze psycholoog | Ervaringen van onze cliënten