RESET RETREAT

Retreat in Zuid-Limburg
Psychocare Venlo werkt al jaren op een fijne manier nauw samen met Stichting S.I.L.

Een van de activiteiten die Stichting Samen in Liefde aanbiedt is het organiseren van retreats. Deze succesformule sluit perfect aan op waar Psychocare Venlo voor staat : het nemen van je eigen verantwoordelijkheid voor je geluk en gezondheid en de bereidheid te reflecteren naar jezelf.
Inmiddels hebben enkele van onze cliënten reeds deelgenomen aan een van de retreats en mede door hun enthousiasme willen we via deze weg onze cliënten attenderen op deze Reset-Retreats.

De eerstvolgende retreat staat gepland van 6 t/m 10 november. Locatie : Zuid Limburg

Omschrijving RESET-RETREAT :

Deze midweek is de sleutel tot rust, balans en het opbouwen van nieuwe energie. Even helemaal niets hoeven, genieten van comfort en echt kunnen ontspannen. Daarnaast is er volop ruimte om onder begeleiding te reflecteren en te spiegelen naar wat jou belemmert in het leven.

Een midweek in contact met je lijf dmv lichaamswerk, ademsessies, coaching, beweging en ontspanning. Onder begeleiding van een team van professionals.

Tijdens de diverse sessies leer je om meer contact te maken met wat er nu is en hier bewust bij te blijven. Hierdoor ervaar je meer dan wat je alleen met je hoofd bedacht krijgt. Het geeft je zoveel meer inzicht om een wezenlijke verandering van binnenuit te laten ontstaan.

Samen onderzoeken we hoe jouw vastzittende patronen kunnen losweken, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen,  Dit proces vereist nieuwsgierigheid om je belemmerende overtuigingen of blokkades aan te kijken en te integreren. De beloning is groots. De sleutel tot transformatie naar nieuwe levensenergie en meer balans ligt voor je klaar. Je persoonlijke ontwikkeling krijgt deze midweek een boost en komt in een stroomversnelling.

Ervaar een wezenlijke verandering van binnenuit. Dit wordt bewerkstelligt middels een gevarieerd programma van adem- en lichaamswerk, dans, massage, coaching en ontspanning. De begeleiding wordt op jou persoonlijk afgestemd. Het is midweek vol liefdevolle aandacht voor jou. Uiteraard is er voldoende ruimte om je terug te trekken.

Team van professionals
Het team bestaat uit 4 professionele coaches: Lonneke helpt je om je de adem helemaal eigen te maken en door te breken. Rebecca voegt beweging toe in je proces van loslaten en ruimte innemen. Silvia kijkt met je mee naar wat je tegenhoudt om vanuit je kern te leven. Esme is er altijd om de ontspanning en zachtheid toe te laten.

Alle vier zullen ze je proces volgen en er voor je zijn,  met hun liefdevolle ondersteuning, zodat jij je in alle veiligheid kunt ontpoppen. Daarnaast is er een professioneel kookteam aanwezig die zorgt voor alle voedzame, heerlijke en pure maaltijden.

Locatie
Dit retreat vindt plaats in en rondom Hoeve Hurpesch, temidden van het Zuid-Limburgse heuvelland. Deze mooie authentieke hoeve laat je diepe rust ervaren en het pure, gezonde eten is werwennerij voor lichaam en geest. Je slaapt op een een-persoonskamer met eigen badkamer.

Kosten
De kosten voor dit retreat zijn slechts € 1650 euro op basis van:

Alle overnachtingen op de luxe en comfortabele Hoeve Hurpesch in Mechelen (Zuid-Limburg), op een een-persoonskamer, met eigen badkamer.
Alle sessies en coaching tijdens de week (yoga, ademsessies, massages, beweging/dans,  1-op-1 spiegelsessies)
Gebruik van de sauna
Alle biologische en pure maaltijden
Per deelnemer een gesprek vooraf (optioneel) om helder te krijgen wat hij/zij uit de week wil halen
Telefonische intake met Silvia Heinemans
Voor deze reis zijn slechts nog enkele plekken beschikbaarMax. aantal deelnemers : 8.

Voor meer informatie kun je terecht bij Silvia Heinemans 06-51950919

Belangrijke informatie :

Laat aan Silvia Heinemans weten dat je via Psychocare Venlo attent bent gemaakt op deze reis. Als cliënt of van Psychocare Venlo  of anderszins aan ons verbonden, kunnen wij  (als behandelaar of betrokkene) ervoor zorgen dat er een warme overdracht plaatsvindt en je nog beter geholpen kan worden.