Reserveren Oplaadpunt

Wil jij even een half uur me-time en genieten van pure ontspanning?

Dan ben je bij het Oplaadpunt voor mensen op het juiste adres! Zo’n 80% van de Nederlandse bevolking heeft in enige mate last van nek, schouder en rugklachten. Werkhouding, werkdruk, stress en trauma’s zorgen voor steeds meer lichamelijke en psychische klachten. Een ontspanningsmassage zorgt voor een vermindering van spierspanning en verbetering van de doorbloeding waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Psychocare Venlo heeft hiervoor het Oplaadpunt voor mensen in het leven geroepen; een luxe massagestoel in combinatie met ontspanningsmuziek via de koptelefoon. Het doel is een totale ontspanningservaring waardoor je weer opgeladen en ontspannen de dag kan voortzetten. Het Oplaadpunt is laagdrempelig en zeer effectief.

De kosten voor het Oplaadpunt bedragen € 30,00, je geniet dan een half uur van een heerlijke massage in de stoel, daarna kun je in onze wachtruimte nog even nagenieten met een lekkere kop verse thee of koffie.

Er kan gebruik worden gemaakt van het Oplaadpunt van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 11.30 uur.

Reserveringsformulier

Door het reserveringsformulier in te vullen kun je de gewenste dag en tijd aangeven.

Let op: aangezien het om een aanvraag gaat is de afspraak pas definitief nadat wij een bevestigingsmail hebben gestuurd.