Ontspanningsmassage en aromatherapie

Ontspanningsmassage en aromatherapie

Als aanvulling op de behandeling bij Psychocare Venlo, of losstaand hiervan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een sessie te boeken voor ontspanningsmassage.

Deze massage zorgt voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over aan de professionele touch van onze aromatherapiemasseuse Susanne en kom eindelijk tot rust. Voor een optimaal effect wordt bij deze massage gebruik gemaakt van aromatherapie, etherische olieën die niet alleen goed voor de huid zijn maar ook een positief effect hebben op uw gemoedstoestand.

De aromatherapie werkt vanuit een holistische benadering, dat wil zegen dat de mens gezien wordt als een geheel van lichaam, ziel en geest. Er wordt dus niet alleen gekeken naar bepaalde lichamelijke of psychische klachten, maar naar het totaal plaatje van ontspanning door middel van geur, warmte, massage en muziek. Als gespannen en verkrampte spieren ontspannen, stijve gewrichten losser worden en de zenuwen tot rust komen, ontstaat er een totaal gevoel van welbehagen. Ook zonder psychische of fysieke klachten bent u hartelijk welkom!

Tarief : € 75,00 (ca 75 minuten).

 

Susanne Opdenberg, onze masseuse, heeft reeds jarenlange ervaring met het geven van intuïtieve ontspanningsmassages en doet dit met enorm veel plezier. Gun u zelf een afspraak!

Bel 0641685437 voor meer informatie of neem contact op via het contactformulier