We hebben ondersteuning!

Deze maand is Susan Opdenberg bij ons gestart als back-office medewerkster om ons te ondersteunen. Zij zal met name mede verantwoordelijk zijn voor het Oploaadpunt voor Mensen. Daarnaast heeft ze al jarenlang ervaring als massagetherapeute en zal ze ook binnen onze praktijk massagetherapie gaan geven.

Ze stelt zich graag aan u voor :

 

Mijn naam is Susan Opdenberg. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de zorg.  Om mezelf te ontwikkelen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. Een aantal jaren geleden ben ik  begonnen met het volgen van verschillende massage cursussen en uiteindelijk de opleiding intuïtief masseur.

Ik was geraakt door het aanraken, masseren is mijn passie geworden. Als intuïtief masseur werk ik vanuit mijn gevoel,  mijn intuïtie. Hierdoor is geen enkele massage hetzelfde.

De intuïtieve massage is een zachte massage die je uitnodigt te ontspannen. Tijdens de massage maak ik o.a. gebruik van edelstenen, klankschalen, reiki en aromatherapie. De warme olie die ik gebruik, is op maat voor je samengesteld.

Een massage kan heel mooi aansluiten op de therapie bij Psychocare Venlo, maar is ook heel fijn om jezelf weer op te laden, in balans te blijven.  Het stimuleert het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Een massage kan ondersteuning bieden bij tal van klachten. Denk hierbij aan burn-out, trauma, stress.  Samen kijken we wat mogelijk is en goed voelt.

Momenteel volg ik een opleiding ademwerk, ik hoop in 2023 hiermee aan de slag te gaan.

Naast mijn werk als intuïtief masseur zal ik bij Psychocare administratieve, secretariële en  praktijkondersteunende taken uitvoeren.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten bij Psychocare Venlo!