We hebben ondersteuning!

In 2022 is Susan Opdenberg bij ons gestart als back-office medewerkster om ons te ondersteunen. Zij is gestart met het begeleiden van het Oploaadpunt voor Mensen. Daarnaast heeft ze al jarenlang ervaring als massagetherapeute en zal ze ook binnen onze praktijk massagetherapie blijven geven.

Ze stelt zich graag aan u voor :

Mijn naam is Susan Opdenberg. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de zorg.  Om mezelf te ontwikkelen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. Een aantal jaren geleden ben ik  begonnen met het volgen van verschillende massage cursussen en uiteindelijk de opleiding intuïtief masseur.

Ik was geraakt door het aanraken, masseren is mijn passie geworden. Als intuïtief masseur werk ik vanuit mijn gevoel,  mijn intuïtie. Hierdoor is geen enkele massage hetzelfde.

De intuïtieve massage is een zachte massage die je uitnodigt te ontspannen. Tijdens de massage maak ik o.a. gebruik van edelstenen, klankschalen, reiki en aromatherapie. De warme olie die ik gebruik, is op maat voor je samengesteld.

Een massage kan heel mooi aansluiten op de therapie bij Psychocare Venlo, maar is ook heel fijn om jezelf weer op te laden, in balans te blijven.  Het stimuleert het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Een massage kan ondersteuning bieden bij tal van klachten. Denk hierbij aan burn-out, trauma, stress.  Samen kijken we wat mogelijk is en goed voelt.

Ik hoopt je binnenkort te mogen ontmoeten op de praktijk in Blerick !

Onlangs is Susan gestart als Trauma Release Therapeute binnen onze organisatie. Daarnaast geeft ze breathworksessies. Deze mooie disciplines worden ook gecombineerd. Lichaamswerk is gebleken effectief en zeer ondersteunend als onderdeel van de psychologische interventies. Wij zijn blij met deze mooie aanvulling binnen onze praktijk!