Gerrie Laudy, ademcoach

Ademcoaching

Sinds kort werken wij nauw samen met Gerry.

Zij is een gedreven, betrokken en kundige therapeute op het gebied van ademen, systemisch werk en familieopstellingen.

Ze stelt zich graag aan u voor :

Ik ben Gerrie Laudy, in 2009 maakte ik voor het eerst kennis met de kracht van adem. Ik nam deel aan een ademsessie in een groep. Wat er precies gebeurde en waarom het me goed deed, kon ik niet eens navertellen. Het raakte me enorm en ik voelde me na afloop erg rustig en helder. Vijf jaar later volgde ik zelf een opleiding voor ademcoaching. En daarna nog een voor meer verdieping.

De adem brengt je in het hier en nu, in contact met je lijf. Bewust ademen helpt je om steeds meer uit je hoofd te komen en echt te gaan voelen. ‘Lastige’ emoties blijken bijvoorbeeld geen probleem te zijn als je ze gewoon toelaat terwijl je rustig doorademt. Het verzet ertegen kan juist voor onnodig drama zorgen en kost bovendien veel energie.

Bewust ademen zorgt voor meer rust en balans, minder gepieker, meer energie en levensvreugde.

Ook op het gebied van zingeving kan er een wereld voor je open gaan. Een ademsessie kan geestverruimend zijn en diepe inzichten geven. Je kunt al je overtuigingen en de verhalen die je jezelf vertelt in een ander perspectief gaan zien en dat kan bevrijdend zijn.

De adem is een geweldig instrument voor meer balans én bewustzijnsontwikkeling. Het heeft mij veel gebracht en ik vind het ontzettend tof om daar mee te werken. Fijn om dat  ook bij Psychocare te kunnen doen!

Website Gerrie Laudy

 

kosten ademsessie : € 110,00