Nu ook acupunctuur als aanvullende discipline binnen ons therapie aanbod

We zijn trots en blij om Bart Verlinden te mogen verwelkomen binnen ons team.

Bart zal binnen onze praktijk werkzaam zijn op de vrijdagen. De aanvulling van acupunctuur werkt aanvullend op de therapie die wij bieden. Het gaat er voornamelijk om dat het lichaam ook “meedoet”, het herstelvermogen wordt versterkt. En er balans komt tussen psyche en lichaam. Acupunctuur is op vele punten inzetbaar. Een greep uit de mogelijke klachten : overgangsklachten, burn-out, hoofdpijn, maag- en darmklachten, menstruatieklachten, slaapproblemen, pijn.

Bart :

“Acupunctuur maakt van jongs af aan deel uit van mijn leven. Ik ben ermee opgegroeid en al vroeg was ik mij bewust over de kracht van het lichaam om zichzelf te genezen. Die interesse is mijn hele leven bijgebleven en ik maakte daaropvolgend de keuze om de opleiding tot acupuncturist te volgen. In 2014 behaalde ik mijn diploma Klassieke Acupunctuur en heb sindsdien mijn praktijk in Nuth. De echte leerschool begon na mijn opleiding. Ik zat met meer vragen dan antwoorden. Ik kan nu naalden zetten, maar hoe weet ik of het werkt? Hoe kan ik controleren dat ik ter plaatse van de klacht ook evenwicht bereikt? Wat gebeurt er nu precies in het lichaam tijdens een behandeling? Op al deze vragen kwamen antwoorden. Mijn vader leerde mij gebruik te maken van de kinesiologische spiertest. Met deze test bevestig ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor de cliënt, de verandering die plaatsgevonden heeft. Nog belangrijker dan dat, leerde hij mij ook om verder te kijken dan de lichamelijke klacht. Waar ligt de oorzaak?”

www.acupunctuurbartverlinden.nl

Welkom in ons team Bart, veel werkplezier!