Onze psychologenpraktijk

Bent u op zoek naar een psycholoog in Venlo, Tegelen of psycholoog in de regio Limburg? Psychocare Venlo is een kleinschalige particuliere psychologenpraktijk, sinds 2005 gevestigd in Tegelen. Bij psychologenpraktijk Psychocare Venlo zijn twee psychologen werkzaam, Claudia en Sylvia. Persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit, resultaatgerichtheid en laagdrempeligheid staan bij ons voorop. Verder is op vrijdagen Gé Kusters werkzaam binnen deze praktijk, hij is een ervaren systeemtherapeut.

Vanaf de intake dezelfde psycholoog

Vanaf de intake én gedurende de behandeling heeft u te maken met steeds dezelfde psycholoog. Wij gaan uit van uw hulpvraag en de behandeling is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Als psychologisch hulpverlener hebben wij al 1ruim 12 jaar ervaring binnen onze praktijk die wij met veel enthousiasme, plezier en passie voeren. Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Meer info over onze psychologenpraktijk?

Meer informatie over de psychologenpraktijk? Of meer weten over de soorten psychische problemen die wij behandelen? Neem contact op voor meer informatie.