Onze psychologenpraktijk

Bent u op zoek naar een psycholoog in Venlo, Tegelen, Blerick of psycholoog in de regio Limburg? Psychocare Venlo is een kleinschalige particuliere psychologenpraktijk, sinds 2005 gevestigd in Tegelen.  En sinds 2022 in Blerick. Bij psychologenpraktijk Psychocare Venlo zijn twee psychologen werkzaam, Claudia en Sylvia. Daarnaast zijn er inhuurtherapeuten werkzaam : een systeemtherapeut, een vaktherapeute beeldend, een traumareleasetherapeut, een ademtherapeut en een hypnotherapeut. Persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit, resultaatgerichtheid en laagdrempeligheid staan bij ons voorop.  Wij bieden muldtidisciplinaire trajecten aan.

Vanaf de intake dezelfde psycholoog

Vanaf de intake én gedurende de behandeling heeft u te maken met steeds dezelfde behandelaar tenzij u kiest voor een multidisciplinair traject, dan heeft u te maken met meerdere professionals. Wij gaan uit van uw hulpvraag en de behandeling is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Als psychologisch hulpverlener hebben wij sinds 2005 ervaring binnen onze praktijk die wij met veel enthousiasme, plezier en passie voeren. Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Meer info over onze psychologenpraktijk?

Meer informatie over de psychologenpraktijk? Of meer weten over de soorten psychische problemen die wij behandelen? Neem contact op voor meer informatie.