Psychologische behandelingen

Psychocare Venlo biedt een heel scala aan behandelingen aan. Meestal passen we een combinatie van methodes toe. Met onze aanpak willen we een link leggen tussen reguliere en alternatieve behandelwijzen. Hierbij kan het zowel om psychische als fysieke problemen gaan, of om een combinatie van beide. Met onze en-en visie maken we gebruik van het beste uit twee werelden en kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn. Klik op de verschillende opties voor meer informatie over de behandelingen.

Behandeld worden door een goede psycholoog?

U wordt behandeld door een professionele kundige hulpverlener met ruime ervaring in de GGZ. Daarnaast volgen onze hulpverleners jaarlijks diverse bij- en nascholingen om up-to-date te blijven en om de meeste effectieve behandeling op maat te kunnen bieden.

De behandelingen van Psychocare Venlo worden deels door de zorgverzekering vergoed.  De hoogte van de vergoedingen is afhankelijk van uw pakket.

Bij Psychocare Venlo wordt u snel mogelijk geholpen.  Een wachtlijst kan echter aan de orde zijn ivm een groot aantal aanmeldingen. Dat kan per maand verschillen. Momenteel lopen ook bij ons de wachttijden helaas flink op. We streven naar een plaatsing voor een intake gesprek binnen 4 maanden, helaas is dat iet altijd haalbaar.

Bel ons op 06 416 854 37 om een gesprek in te plannen, of vul het contactformulier in.

Vragen psychologische behandelingen

Heeft u nog vragen over één van deze behandelmethodes of psychologische behandelingen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op voor meer info. Wij staan u graag te woord.