Psychocare Venlo gaat de samenwerking aan met Paula Holtzer

Welkom Paula !

Vanaf 10 juli a.s. hebben we een nieuwe acupuncturist aan onze praktijk verbonden, Paula Holtzer. Zij werkt al jaren met veel toewijding binnen haar eigen praktijk in Nijmegen, Evenwichtig Leven. Met haar kennis en ervaring, en het brede aanbod in disciplines op gebied van acupunctuur, begeleid

ing bij HSP en meditatie,  kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn. We wensen haar veel succes en kijken uit naar onze samenwerking. Ze stelt zich graag aan u voor : 

 

 

 

 

 

Ik vind het fijn om in de praktijk Psychocare te starten en nu in teamverband te kunnen werken. Ik ben acupuncturist en heb al 20 jaar een praktijk voor Chinese geneeskunde waar ik zowel met acupunctuur als Chinese kruiden behandel.

Ik ben hooggevoelig en heb in het verleden na mijn bevalling veel baat gehad bij Chinese kruiden. Acupunctuur heft blokkades op en zet de energie van het lichaam in beweging en heeft hierdoor vele mogelijkheden om diverse klachten te behandelen. Chinese kruiden hebben een voedende werking en zijn goed inzetbaar bij uitputting, vermoeidheid, burn-out, slapeloosheid en andere klachten.

De Chinese filosofie is een levensstijl die mijn leven blijft verrijken en er valt altijd weer wat te ontdekken. Binnen mijn werk ervaar ik dat mijn persoonlijke ontwikkeling de kwaliteit van mijn behandelingen versterkt. Door mijn ervaring kan ik patronen sneller doorzien en ben ik trefzeker met de acupunctuurnaalden. Ik vind het boeiend om me op mijn vakgebied te blijven te ontwikkelen.

Mijn specialisaties zijn stress, depressie, hooggevoeligheid, tinnitus (oorsuizen), lage rugpijn en andere pijn- en gewrichtsklachten.

Ik kijk ernaar uit om bij Psychocare te werken, en laat me graag door het team te inspireren.

Groet, Paula

Graag laat ik u kennismaken met acupunctuur waarbij de behandeling persoonlijk op u wordt afgestemd.

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVA, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

AGBcode onderneming 90013026

AGBcode persoonlijk 90034040

Omschrijving: Consult Acupunctuur 24104