De plannen voor burn-out reizen op maat worden concreter. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het concretiseren en uitwerken van een uniek concept.

Voor wie?

Managers, ondernemers, werknemers die dreigen uit te vallen met burn-outklachten. Mensen die zich verantwoordelijk voelen en niet uit willen vallen of zich willen ziek melden. Er is een snelle, effectieve oplossing om dit te realiseren!

Hoe?

Psychocare heeft samen met haar partner in Andalucië een uniek programma opgezet om burn-outklachten doelgericht en effectief aan te pakken.
Vanuit onze visie en werkwijze is er door ons een korte-termijn-aanpak ontwikkeld voor mensen die niet willen uitvallen, of op korte termijn weer kunnen deelnemen in het arbeidsproces.

Samen met onze samenwerkingspartner in Andalucië, Zuid Spanje, bieden wij een therapietraject van een week aan, waarbij intensief gewerkt wordt aan je herstel op een unieke locatie. Een team van professionals zal je bijstaan in jouw proces. Er is een intensief programma samengesteld dat bestaat uit therapeutische interventies met een ervaren psycholoog, dagelijkse coachingssessies en reflectiegesprekken, groepsactiviteiten gericht op ontspanning en inzichten. Daarnaast wordt aandacht besteed aan dagelijkse rust, fysieke en mentale ontspanning en een stukje beweging middels yoga, mindfulness en wandelcoaching.
Dit alles in een comfortabele setting in een rustige natuurlijke omgeving in Zuid Spanje, Andalucië, waar je compleet tot rust zult komen. Je wordt deze week volledig in de watten gelegd. Er is een kok die eerlijke en gezonde maaltijden verzorgt.

Wanneer ?

Aanvang april

Houd onze website in de gaten voor verdere details en info of neem contact op met ons.