Wil je snel van je stress-klachten af en wil je dat doen onder begeleiding van ervaren professionals op een plek waar je echt tot rust komt? Zoek je  korte termijn oplossingen, wil je snel met je proces aan de slag? Ben je op zoek naar een snelle, effectieve en efficiënte aanpak? Wil je meer inzicht in jezelf, je denken, voelen en handelen en ontdekken hoe je snel van hardnekkige patronen kunt afkomen?

Ziekmelden is geen optie, maar je voelt dat je zo niet langer door kan. Gun je jezelf een week om te resetten midden in de natuur in Zuid-Spanje ? Wil je herontdekken waar jij echt blij van wordt en waar je energie van krijgt? Kom dan samen met ons je hoofd leeg maken en hervind jezelf en je energie !

Waarom?

  • Na een week heb je voldoende inzichten om echt verder te kunnen en je zult je beter kunnen ontspannen;
  • Dieperliggende patronen worden inzichtelijk gemaakt en je leert hoe deze te doorbreken;
  • Je krijgt weer het gevoel de regie over je leven terug te hebben;
  • Je voorkomt een heftige burn-out. 

Wij bieden een uniek concept ontwikkeld door ervaren psychologen, intensieve persoonlijke begeleiding en maatwerk. Dit alles op een top locatie in Andalusië waar je kunt genieten van een adembenemend mooi uitzicht dat je ruimte in je hoofd en nieuwe inzichten zal opleveren. We werken in kleine groepjes, met focus op persoonlijke aandacht en één op één sessies. Je krijgt te maken met een enthousiast en betrokken team van professionals. Er zijn dagelijks therapeutische interventies met psychologen. Daarnaast bieden we coaching en richten we ons op ontspanning en beweging. De innerlijke mens wordt niet vergeten, we hebben een kok die zorgt voor gezonde, lekkere maaltijden.
Nazorg traject is mogelijk.

Datum : 6 april

Details volgen spoedig. Voor meer info neem contact met ons op.