Bijna open !

Nog eventjes en dan gaan onze deuren eindelijk open in Blerick, Kloosterstraat 1. Een nieuwe vestiging van Psychocare Venlo, naast de bestaande locatie in Tegelen. Op ons nieuwe adres beschikken we over 4 spreekkamers en een recharge-ruimte. Naast psychotherapeutische trajecten bieden we daar ook andere disciplines aan die aanvullend zijn op de huidige trajecten. U kunt dan bij ons terecht voor beeldende therapie, accupunctuur, massagetherapie. Daarnaast starten we het oplaadpunt voor mensen.

Er is keihard gewerkt om van deze nieuwe plek iets prachtigs te maken. Wij zijn erg trots op het resultaat. Als u een afspraak in Blerick heeft komt u binnen in onze theebar, waar u wordt uitgenodigd een om een vers theetje te nuttigen om vervolgens door te lopen naar de wachtruimte waar u rustig kunt plaatsnemen. De behandelend therapeut of een van onze medewerkers zal u dan oproepen voor de therapiesessie, massage of de geboekte recharge-behandeling.

De grote opening staat gepland in het voorjaar. Wij houden u graag op de hoogte via onze website en social media kanalen.

Welkom in onze nieuwe praktijk !