Inleiding behandelingen

Psychocare Venlo biedt een heel scala aan behandelingen aan

Bij PsychoCare Venlo wordt gebruik gemaakt van diverse therapeutische stromingen die hun effectiviteit reeds hebben bewezen. Vaak is het een combinatie van behandelingen, vanuit diverse stromingen. Precies datgene wordt toegepast wat bij de cliënt past. Maatwerk dus. Iedereen is tenslotte anders. Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes. En wat voor de één prima werkt, werkt voor de ander weer net een beetje anders. Vaak is een combinatie mogelijk van meerdere disciplines. Om zo effectief en efficiënt mogelijk in te kunnen springen op de hulpvraag van onze cliënten.

De behandelingen zijn deels voortgekomen uit complementaire en alternatieve therapievormen en deels uit het reguliere segment. De meeste behandelingen zijn evidence-based.

Met onze aanpak willen we een link leggen tussen reguliere en alternatieve behandelwijzen. Hierbij kan het zowel om psychische als fysieke problemen gaan, of om een combinatie van beide. Met onze en-en visie maken we gebruik van het beste uit twee werelden en kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn. Klik op de verschillende opties voor meer informatie over de behandelingen. Deze vindt u onder aan de pagina.

Een greep uit de mogelijkheden :

Meer weten, mail of bel ons vrijblijvend voor informatie.